1/27/2020

Vuoden ensimmäiset hevoset

1.
Hevonen ruskeasta velboasta, läsillä, turpatummennoksella ja ruskeilla silmillä. Harja keskiruskeaa villalankaa. Tämä yksilö matkusti Kaliforniaan asti.
Lisäksi hepalle meni mukana mustat suitset, joiden otsapannassa oli yksi rivi vaaleansinistä timanttiketjua. Olen ostanut varastoon lisää timanttiketjuja, joten myös muutama uusi väri tuli tilausvalikoimaan.


2. 
Ruskeakirjava myyntiminiponi mohairharjalla.
Tämän tein kankaan jämäpaloista, mutta vastaavanlaista mikrovelboaa on juuri saapunut lisää varastoon.


3.
Uudella, vuoden 2020 kaavalla tehty hevonen. Ruskeasta fleecestä, musta villalankahraja ja piirto. Tummennokset silmien ympärillä. Tein vielä pieniä muutoksia tähän kaavaan ja teen niitä sitä mukaan kun saan tällä kaavalla toteutettua hevosia, mikäli tarvitsee.


4.
Ruskea varsatilari karvakankaasta. Erikoisempi piirto rengastähdellä ja musta villalankaharja. Niin ja ruskeat värilliset silmät.


5.
Valkoinen karvakankaasta valmistettu myyntivarsa. Valkoinen villalankaharja. Tälle tulee mukaan viininpunainen riimu riippuvalla sydämellä ja riimunnaru.
Myös tämä yksilö on tehty erään karvakankaan jämäpaloista, joka on jo ollut poistettuna tilausvalikoimastakin jonkin aikaa ja nyt myös virallisesti loppuun käytetty.


6.
Myyntivarsa fleecestä. Herasilmät, villalankaharja, pinkit sieraimet ja vaaleanpunaista korvissa, silmien ympärillä ja turvassa. 
Omasta mielestäni tämä on onnistunein varsa, jonka olen tehnyt - oikein sievä kokonaisuus. Sain tehtyä tälle kivan pirteän ilmeen. Itse tykkään edelleen kovasti tehdä fleecestä hevosia, ne on niin "kevyitä" ja helppoja toteuttaa. :)
7.
Vuoden ensimmäinen kunnostusprojekti myyntiin, mukana tulee kuvan riimu.
 Kunnostusprojekteja on tarkoitus tehdä tämän vuoden aikana mahdollisuuksien mukaan muutama enemmänkin.

Tässä näette hevosen ennen kunnostusta. Eli vaihdoin tälle silmät ja sieraimet, pienensin ja muotoilin korvia sekä laitoin niihin uudet kovikkeet. Lisäksi korjailin pari reikää.


8.
Myyntihevonen vaaleanruskeasta mikrovelboasta. Musta villalankaharja ja merkki päässä. Myös tämä kangas poistui tilausvalikoimasta tämän hevosen myötä. 
Tämä hevonen on tehty vuoden 2018 mallilla, sillä kangasta ei olisi riittänyt uudempiin malleihini.Tänä vuonna olisi tarkoitus saada poistettua varastostani muutamia kankaita ja lankoja, joille ei oikeastaan ole käyttöä ja jotka eivät ole suosittuja tilareiden keskuudessa. Teen siis näistä kankaista ja langoista myytäviä sitä mukaa kun ehdin. :)

Kommentoi alle, mikä näistä oli suosikkisi? Lisäksi voi kommentoida mietteitä tuosta 2020 mallin hevosesta. 2018 ja 2019 mallin hevosia on myös edelleen saatavilla tilareina, ja satunnaisesti myös myytävinä, joten ei huolta, jos pidät vanhemmista malleistani enemmän, ne eivät ole poistumassa.

6 kommenttia:

 1. Nimetön2/08/2020

  Miten pakkaat postitettavat hevoset täytteillä? Tai ilman täytteitä? Mistä löydät velboat? En itse ole onnistunut löytämään niitä mistään. Hepat 1 & 6 olivat lempparini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytteineen postitettavat hevoset pakkaan pahvilaatikkoon tai isoon postipussiin. Ilman täytteitä olevat mahtuvat yleensä isoon kirjekuoreen. :)
   Velboaa on kieltämättä hankala löytää, mutta netistä googlailemalla löytyy satunnaisista kaupoista.

   Poista
 2. Kolmas heppa on oma suosikkini!

  VastaaPoista
 3. Nimetön2/26/2020

  Voisitko tehdä videon upotetun merkin/ upotetun kirjavuuden teosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin joskus tehdäkkin, sillä sitä on kysytty useamman kerran. :D

   Poista
 4. Chiaro oon tilannut sun YouTube kanavan ja oot best tekee varusteita ja hevosia ja olen itse ihastunut soakeriin toivottavasti se voittaa seuraavan vuoden hevonen kisan

  VastaaPoista