9/16/2017

Kuvien sekamelska

Näin ylioppilaskirjoitusten ja koeviikon keskellä vaivaa huono omatunto siitä, että en ole blogiin taaskaan postannut mitään. En oikeastaan ole ehtinyt tehdä mitään keppihevosiin liittyvää luku-urakan takia.

Kuitenkin jotain sisältöä teille saadakseni päätin, että julkaisen muutamia vanhempia ratsastuskuvia tältä vuodelta, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet julkaisematta. Tämän postauksen kuvat on poikkeuksellisesti aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan.


Näitä kuvia otettiin Toukokuulla MyDayn yhteydessä. Kyseisen My dayn videolle laitoinkin pätkiä ratsastelusta ja kuvien otosta, mutta kuvamuodossa ette niitä koskaan saaneet. No, parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikö niin?
Kävin pienellä "maastolenkillä" pihapiirissä ja pihan lähistöllä, lähinnä videon- ja kuvanottotarkoituksissa.Muuten, paljailla jaloilla ratsastaminen on parasta, etenkin pellolla, joka on kylvetty! Onko kukaan muu edes koittanut, vai oonko ainut outo? XD
Nämä kaksi kuvaa on loppukeväältä, kun treenasin Pojun kanssa muun muassa kokoamisia pihassa. Nappasin vain pari kuvaa, eli en kuvannut tuota treeniä enempää. 
Olin päässyt aikaisemmin koulusta ja jostain syystä mulla oli hirveesti energiaa, joten kävin hetken aikaa juoksentelemassa ulkona. :DAivan alkukeväästä rakensin muutamaan kertaan useamman erilaisen radan navettaan, joita tuli hypättyä useampina kertoina.
Tässä teille esimerkki siitä, kun naamaa paleltaa ja pitää hautautua huiviin. XDSitten vielä vanhempiin kuviin. Nämä oli tarkoitus julkaista Katatu ilmoittautuu -postauksen yhteydessä keväällä. Ensimmäinen ja tähän mennessä ainut kerta kun testasin "pooloa" keppihevosella. :D Oli hauskaa, pallo tosin olisi voinut olla isompi, niin olisi osunutkin kunnolla. :'D 
Ratsuna tuolloin oli Uni, jonka myin kesällä.


Mitä mieltä olisitte tälläisistä postauksista? Jos tekisin välillä jatkossakin tälläisiä tb- tyyppisiä postauksia vaikka parin vuoden taakse, olisiko kiinnostuneita?

11 kommenttia:

 1. Anonyymi9/17/2017

  Tälläiset postaukset olisivat kyllä kivoja. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9/17/2017

  Todellakin! Tee ihmeessä näitä lisää! Musta on ihana katsella vanhoja kuvia ja olen lukenut _kaikki_ vanhat postaukset mitkä tähän blogiin on kirjoitettu.Ihanaa tuo historia..:D

  T: Tuttavasi howrsesta/whatsapista, shetlanninponi1 :)

  VastaaPoista
 3. Joo. Se olisi hyvä idea! Tee ihmeessä. :D Kivoja kuvia oot ottanu ja ei se ainakaan mua haittaa vaikka postausta ei tulis, koska ymmärrän kiireen. : )

  VastaaPoista
 4. KHT Ruusukummun talli🌹9/17/2017

  Siis oikeesti mää kävelen kesällä avojaloin mm. joka paikkaan! Ja yritän opettaa kavereitakin siihen. On paljon helpompi kävellä vaan ulos ku ettii kenkiä jotka on tietysti hukassa. Sit kaikki ihmettellee että "eiks sua satu? Eiks jalat mee likasiks?" Ei, mua ei satu, totun nopeasti, ja kyllä, jalat menevät likaisiksi, mutta jaloille voi tehdä sellaistakin asiaa kuin pestä!;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin! :D Multakin kysytään aina samaa :DD

   Poista
 5. KHT Ruusukummun talli🌹9/17/2017

  Ja oli kivat kuvat ja postaus!😘❤

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9/19/2017

  Kiva postaus ! Mielestäni näitä voisi tehdä lisää :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi9/19/2017

  Minä ainakin tykkäsin tästä postauksesta ja haluan lisää saman laisia! :))

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9/20/2017

  Hei et ole ainut olen minäkin outo xD
  Terkkuja hepoille

  VastaaPoista
 9. Lisää tällaisia postauksia! Minusta on kiva katsella vanhoja kuvia, niistä huomaa kyllä kehityksen! Ja et ole ainut, minäkin ratsastan välillä paljain jaloin... Tosin nurmikolla, mitään hiekkakenttää ei ole missään kotini lähellä... Terveisiä hepoille (Etenkin Jupille <3)!

  VastaaPoista