9/30/2017

Hevoseni: Tiikeri


Hevosesittelyjä jatkaa Tiikeri. Se on kuukauden päästä asunut tallissa jo vuoden. Niin se aika vain lentää, tuntuu, että Tiikeri olisi ollut mulla vasta hetkisen!
Monet ovat jostain syystä kysyneet, voisinko myydä Tiikerin. Vastaus on, että en. Tiikeri ei ole lähdössä tallista ainakaan seuraavaan vuoteen, eikä luultavimmin sen jälkeenkään, se tuli jäädäkseen.


Usein intagramissa kommenteissa näkee, että Tiikeriä kutsutaan Tikruksi. Tietääkseni en missään ole sitä tuolla nimellä kutsunut, eikä se ole sen kutsumanimi, tai edes lempinimi. Olisi kiva tietää, kuinka moni teistä luuli, että Tiikeriä kutsutaan Tikruksi ja miksi? :'D


Tiikerin virallinen nimi on KA Rayas De Tigre. Rodultaan ori on quarterponi. Väritykseltään Tiikeri on rautias ja sillä on papurikkokuvioita. Harjan seassa on muutamia mustia jouhia. Se on syntynyt vuonna 2010, eikä sillä vielä ole vanhempia, joten sellaisia saa tarjota jos vain löytyy (quartenhevosia tai -poneja)! Voisin myös harkita antavani Tiikerin isäksi muutamalle quarterille. :)

Tiikeri ei ole mun itse tekemä, vaan ostin sen Kht Katajalta (@katajanponit). Olin ihastunut tähän kaveriin heti nähtyäni siitä ensimmäiset kuvat ja olin tietenkin heti ostamassa sitä kun Centti sen laittoi myyntiin. :D


Perusluoteeltaan tämä herra on innokas tapaus, jolla varmasti riittää energiaa, ja joka haluaa tutkia joka nurkan. Tiikeri on kuitenkin aluksi varovainen ja hiukan jännittynyt uusissa ympäristössä ja uusien hevosten kanssa.

Tiikeri on pääasiassa kouluratsu. Sillä on aivan ihanat ja kevyen liidokkaat askeleet. Tarkoitus on tähdätä kisakentile kouluratsastuksen parissa. Ollaan jo käyty yksissä kisoissa, osallistuen kür-luokkaan. Sijoituttiin silloin toisiksi. Tiikeriä koulutetaan vielä vähän eteenpäin kouluratsastuksessa ja katsotaan, mihin sen rahkeet riittävät. Tällä hetkellä se on noin vaativa B tasoinen.
Tiikerin kanssa harrastetaan satunnaisesti maastoilua. Maastossa se seuraa tarkkaavaisesti ympäristöä, ettei vaan mitään mielenkiintoista jäisi näkemättä. Tiikeri tulee hyvin toimii tallin muiden hevosten kanssa.


5 faktaa minusta:
-Varustevärini on punainen
-Olen hieman ihastunut Tuikku-tammaan, joka asuu parin karsinan päässä. Meitä ei kuitenkaan ole päästetty tutustumaan toisiimme. :(
-Tykkään välillä maastoillessa karata heinikkoon tai peltoon riehumaan.
-Palelen helposti ja siksi minulle puetaan usein loimi.
-Tykkään nukkumisesta. En pidä yhtään siitä, jos se aamuvirkku Jupi herättää minut tai jos pitää lähteä ratsastamaan aikaisin. :/
~Tiikeri


Onko juuri Tiikeri lempparisi tallistani? Jos on, niin kommentoi alas! Mistä erityisesti tykkäät Tiikerissä?

10 kommenttia:

 1. Kivasti kirjoitettu postaus! Tiikeri on jotenkin tosi kivan näköinen poni :3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10/01/2017

  Mun yks heponen on todella saman luonteinen kuin Tiikeri. :D

  -kht Rudfaar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiikeriltä terveisiä sielunsiskolleen/-veljelleen 😄

   Poista
 3. Tiikeri on aivan ihanuus! Ei se kuitenkaan lempikepparini tallistasi ole. ;D Ihanasti kirjoitettu postaus. Tykkäsin etenkin tuosta "5 faktaa minusta:" jutusta. Sellaisia lisää! Kuvatkin oli otettu aivan hirveän hyvin ja tarkasti. Kuvien laatu oli 1000% hyvä.

  "Good work again!" x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiikeri kiittää 💕
   Kiva kuulla,koska ajattelin että onko ihan kauhee jos en muokkaa/rajaa osaa kuvista ollenkaan 😂

   Poista
 4. KHT Ruusukummun talli🌹10/04/2017

  Tiikeri on vaan niin hurjan ihana! Se on valppaan mutta silti hirmu lutusen näkönen! Pusuja Tikrulille!!*3*♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin 💕 Siksi siihen tykästyinkin :3

   Poista
 5. Anonyymi10/07/2017

  Tiikeri on kyllä söpö. Sillä on niin ilmeikäs katse ja ihana väritys. Tuo riimu on upea! Oletko tehnyt sen itse? 😱❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiikeri kiittää :3 Joo, olen tehnyt riimun :)

   Poista