7/18/2017

Hypotermia

Jouduin tappelemaan tietokoneen kanssa pari päivää, joten sen (sekä omien reissujeni) takia kolmosleirin postauksen valmiiksi saaminen venyi, pahoittelut siitä.
Kolmosleiri sai osuvan nimen: Hypotermia. Lämpimistä säistä huolimatta leiritalossa oli (ainakin mun mielestä) tavallista kylmempi. Ulkonakin oli lämpimämpi, joten siksi nimeksi valikoitui Hypotermia. ;D
Ensimmäinen tunti oli vapaatunti, leiriläiset saivat valita, menevätkö koulua vai esteitä. Kaikki taisivat mennä esteitä. XD Minä ja muutama muu välillä mentiin jotain koulujuttuja, mutta muuten kaikki hyppivät.Pitkin päivää ratsasteltiin leiripaikassa. Olin koonnut taloa kiertämään muutaman maastoesteen ja kentälle tietysti tehtiin muutamia esteitä. Ratsastettiin osalla porukasta myös vähän tiellä. Käytiin tietysti uimassa ja kahlaamassa jossain välissä, siitä ei tullut kuvia, mutta videota kylläkin. :)


Illemmalla oli tarkoitus pitää valmennus länkässä ja koulussa, mutta leiriläiset eivät sitten jaksaneetkaan, eli höntsäiltiin vaan vapaasti kentällä (länkkää ja esteitä).

Tämän ponisen tein leirille myyntiin ja myin sen Tammatalli Delightille :3 Kuvassa hällä on päässään Pojun entiset meksikolaiset (siksi entiset, koska Poju on kouluhevonen, eikä siksi tarvitse niitä, pidän ne kyllä itselläni)


Olisikohan ollut seuraava päivä kun pidin halukkaille kouluvalmennuksen. Lähes kaikilla oli jalat (yllätys yllätys) kipeät ja tunnilla oli mukana muutama hepuiloiva hevonen, joten pidin suht. helpon valkan. :D 
Päivällä käytiin lisäksi uimassa ja osan kanssa sen jälkeen pienellä maastolenkillä.

Aktiiviset tuntilaiset


Illalla pidettiin leirikisat. Kisoissa oli koulu- ja esteluokat. Koulussa sai valita, meneekö musiikin kanssa vai ilman. Estepuolella meillä oli tyyliluokka.Viimeisenä iltana osa jaksoi vihdoinkin raahautua ottamaan auringonlaskukuvia. Tai itseasiassa oltiin vähän liian myöhässä, koska aurinko laski muutaman hevosen kuvaamisen jälkeen. :'D Käytiin myös kaikki pellolla juoksemassa ja ottamassa ryhmäkuvat.

Tämän kolmipalaisen miniponin tein myös leirille myyntiin ja sain sen myytyä. :)

Jälleen kiitokset mahtavasta leiristä <3

3 kommenttia:

 1. Anonyymi7/19/2017

  Voi jukupätkä!

  -Laura

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/22/2017

  Aika kivalta näyttää pidätkö ensi vuonna (2018) leirejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti pidä ensi vuonna leirejä :/

   Poista