7/10/2017

Bilemadot

Kolmosleiri on vihdoin ohi ja nyt ehdin paneutua kakkosleirin postauksen ja videon tekemiseen. :D 
Kakkosleirin nimeksi tuli Bilemadot, syy näkynee selvästi videolla. 
Kun kaikki olivat saapuneet leirille käytiin kauppaa (kuten yleensä). Sen jälkeen mentiin ulos ratsastamaan. Leiriläiset sai aluksi mennä itsenäisesti omilla hevosillaan, minkä jälkeen hypittiin esteitä.

Turha sitten valittaa ilmeestäsi Laura, mitäs ilmeilit koko ajan >:(
Käytiin myös maneesissa ratsastamassa sateen takia, siellä sai mennä koulua ja esteitä. Illemmalla hypittiin vielä lisää esteitä ja käytiin jossain välissä uimassa. Sää oli sateinen, mutta onnistuttiin ajoittamaan uimassa käyminen sellaiseen ajankohtaan, jolloin ei satanut. :) Niin ja lisäksi kahlailtiin sateen suurentamalla kahluupaikallamme. 


Iltapalan jälkeen ratsastettiin leiripaikassa ja otettiin paljon kuvia, lähinnä peltokuvia.


Varmaankin joka leirin klassikko; lentävät keperit ja ofc jonkun kädet photobombaamassa.Snean sain muuten myydyksi Kht Toiveunelle, joten Sneen elämää voi seurailla hänen tililtään @kht_toiveuni).


Peltoilujen jälkeen mentiin tielle ratsastamaan ja kuvaamaan. Ravailtiin mm. Rockyn kanssa, pidettiin juoksukisat, pelleiltiin ja muuta.

Tässä kuvassa Rockyn ohjat on hiukan rikki, mutta eipä anneta sen haitata.Tämä muuten oli yksi myyntihevosista, jonka tein leirille. Se myytiin Kht Jauhokuonolle.Käytiin ensimmäisenä yönä yömaastossa. Juoksenneltiin lähinnä heinäpellolla ja mentiin pienen metsän poikki. Lopuksi käytiin metsässä tekemässä lyhyt lenkki.

Seuraavana päivänä ei onneksemme satanut juuri ollenkaan. Aamulla pidin leiriläisille kouluvalmennuksen, jossa oli mm. puomi- ja kavalettitehtäviä.


Päivällä ratsastettiin, mässäiltiin, kuunneltiin musiikkia ja iltapäivällä pidettiin leirikisat. Kisoissa oli tällä(kin) kertaa kaksi esteluokkaa, aika ja tyyli.
Viimeiset kuvat ovatkin iltapäivän kuvaussessiolta :3

Kiitoksia kaikille leiriläisille! :3

8 kommenttia:

 1. Jeee ihanaa posraussss ~ hopealehto

  VastaaPoista
 2. Tää on tosi hyvä postaus :D, voinko mä käyttää tota kuvaa jossa mä meen Snealla pelolla? :)
  -Kht Toiveuni

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7/17/2017

  Voisitko pitää kysymyspostauksen?😀

  VastaaPoista
 4. Anonyymi7/21/2017

  Muuten tossa kuvassa jossa sä menet Rockilla tiellä niin näyttää että te lennätte :x

  VastaaPoista
 5. Rocky on sairaan nopee monteponi xD

  VastaaPoista