10/01/2016

Syksyn värejä ja lasten naurua

Syyskuun loppupuolella kävin Tuikun ja Affairin kanssa kuvaamassa ratsastuskuvia teille, kuten MyDayssa mainitsinkin. :) Mydayssä onkin jo osa noista rastastusvideoista!

Tuikun kanssa kuvattiin myös teemakuvia ja -videoita, jotka tulee sitten jonain "juhlapäivänä" julkaisuun :D Mitäs veikkaatte, minkä "juhlapäivän" kuvia räpsittiin? ;)

Affairin kanssa käytiin pellolla ladon luona kuvaamassa :D

Tosiaan en oo nyt enää ratsastanut keppihevosilla, mitä nyt viimeksi kun kuvasin materiaalia Voices in my head -videoon. Nyttenkin ratsastelin vain materiaalia kuvatakseni. No ratsastelinhan mä Affairilla toki tonne pellolle sen puolisen kilsaa (ja toki takaisin pellolta) :D

Noi Pojun enkut sopi oikein hyvin Affairille, sillä kun on vaan ne high jumpit itsellään. :'D Pitäs kai hommata Affairille muutkin suitset Cx

Avasin muuten Affairin harjan kun se oli ollut letillä viimesestä leiristä asti ja sos siunatkoon ku Affair näyttääki typerältä kiharoissa xD No, kyllä ne siitä oikee, ja jos ei oikee niin suoristan ne sit Cx

Serkkuni 8v ja 6v olivat tässä toissaviikonloppuna meillä yötä. Heti meille päästyään he menivät ihastelemaan mun keppareita ja letittelemään niiden otsaharjoja. :D Sitten ne halus mennä ratsastamaan keppihevosilla, joten varustin Nalan ja Dustin ja pystytin pihalle pari estettä :)
Mentiin ihan matalia 20-30 cm esteitä, koska tytöt eivät juurikaan ollut ratsastaneet keppihevosilla aikaisemmin, saatika hypänneet. Siihen nähden molemmilta sujui hyppääminen todella hyvin! :)


Vanhempi hyppäsi jopa 50cm pariin otteeseen :o


Itekki olin tollon hyppimässä vähän Snealla :D

Sain tässä eilen vähän "työläämmän" tilauksen, ja pääsen alottelemaan sitä tänään  :D Jees jees, vihdoinkin jotain muuta kuin merkittömiä perusponeja.
Varustepostausta ja postausta valmistuneista hepoista on tulossa tämän tai ens viikon aikana! :D

2 kommenttia: