10/26/2016

Piiitkä kuulumispostaus

Mulla ei nyt oo mitään uutta, pää lyö tyhjää aina kun mietin, minkä postauksen tekisin seuraavaksi ja mitä blogiin kirjoittaisi.
Keppihevosten kannalta on ollut nyt hiljaisempaa. Pari projektia ja pari tilaria on keskeneräisinä, näistä syntymäpäivätilausta ja omaa projektia oon edistänyt tässä viimeisen viikon aikana.
Eräänäkin aamuna hain ja varustin Kingin, joskos vaikka päätyisin ratsastamaan kerrankin. No, kello tuli neljä ja sitten kahdeksan ja lojuin vaan, Kingikin päätyi pöydältä nurkkaan. En sitten päätynyt ratsastamaan.


Vanha kuva Sashasta, muistaakseni viimetalvelta, lunta täälä ei onneksi ole vielä näkynyt eilen noin kirjotin niin eiköhän tänään satannut lunta :))))

Blogiin pitäisi kirjoittaa, tubeen tehdä videoita, muokata kotisivuja ja julkaista kuvia instagramissa. Mitä näistä olen tehnyt? En mitään. Viimeiset pari päivää olen vain siivonnu huonettani. On sekin sentäs jotain.
Kävin mä tässä jonain viikonloppuna kisoissa, muuten on keppareiden kannalta ollut hiljaista. Tuntuu pahalta, ettei seuraajat, lukijat, tilaajat ja muut saa tietää musta juurikaan mitään eikä seurailla mun tekemisiä. Tiedän että pitäisi, ja haluaisinkin julkaista jotain, mutta ei vaan jaksa.


Tosiaan, innostus on nyt ollut vähäistä itseasiassa koko vuoden lopetettuani keppihevosilla ratsastamisen. 
Ei, lopettamassa en ole, vaan ehkäpä palailemassa tältä ihmeen tauko sielä tauko täälä -tauolta. Kuten varmaan olette huomanneet, olen ollut koko vuoden vähemmän tai enemmän aktiivinen ja pitänyt ns. taukoja vähän joka välissä. xD Nyt siihen saa tulla muutos ja aion olla loppuvuoden aktiivisempi :)

Fanilta saamani miniponi, joka ei olekaan vielä täälä esiintynyt :)

Nyt aattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja panostaa keppihevosjuttuihin saatuani muun elämän tasaantumaan :D
Näin loppuvuodesta nyt on vähän kaikenlaista teemapäivää, kesällä kun on tyyliin vaan juhannus. Jo "teemapäivät" tai siis juhlapäivät tuovat mahdollisesti lisää innostusta; Halloween -aiheista videota oon jo alkanut väsäilemään ja kuviakin on tullut jo otettua. :) Juhlapäivien takia on heti muutama postaus ja kuva enemmän julkaistavana :D

Dustkin on ollut mulla reilut puoli vuotta jo :o

Talliin on tulossa lisävahvistusta tässä lähipäivinä: ostin uuden supersöpön hepan, siitä sitten kuvia ja tietoja kunhan se saapuu :3 Jos vaikkapa tän uuden hepan myötä sitten innostuisin vähän ratsastelemaankin. Heppasen pitäisi tässä saapua todennäköisesti huomenna tai ylihuomenna :3

Oon myös aatellut, että voisi karsia muutaman hepan pois tallistani, en ole vielä yhtään päättänyt, että ketkä. Daegu tosin muuttaa tammatalli Delightille, sen oon jo päättänyt hyvän aikaa sitten ja Daegukin jo asustellut Nukin luona hyvän aikaa :)


Jonkinsortin talvimyyntiäkin oon tässä miettinyt, sinne varmaan päätynee joku tallini nykyisistä asukkaista, sekä heppojeni käyttämättömäksi jääneitä varusteita kuin myös ihan myyntiin varten tehtyjä heppoja ja varusteita.
Kiinnostaisko teitä jos tekisin tota myyntiä varten myös jotain muita kuin keppihevosia? Esim. marsuja tai hiiriä, jotka on olleet mun tilausvalikoimassakin jo hetken.
Kaivoin tässä äsken halloween -koristeet esille ja ois tarkotus tehdä vähän jotain lisääkin, että sais kivoja teemakuvia sitten :) Myös jotain aiheeseen liittyviä varusteitakin voisi tehdä.


Kaikki mahdolliset ja mahdottomat kepparijutut oon heittänyt mun huoneesta apukeittiöön = sinne missä mun kankaat, langat ja kepparien ns. talvitalli on. Nyt on kaikki kepparijutut kankaista solkiin ja ruusukkeisiin samassa paikassa niin ei tarvi aina raahata niitä edestakasin xD Hirvee sotku sielä vaan on... Seuraavaksi pitäiski se siivota edustuskuntoon xD
Huoneeni siivoilun takia saisin varmaankin pian sen huoneen esittelyn tehtyä. Sen, joka sai toiseksi eniten ääniä liian kauan sitten olleessa kyselyssä Cx Haluaisitteko sen mieluummin videon muodossa vai kuvina? Vai molempina? Tosiaan liitän siihen samaan varmaankin myös "talvitallin" esittelyn, koska vein kaikki kepparikamat pois mun huoneesta ;)

Meenkin tästä jatkamaan sitä synttäritilausta, heipsan! :D

2 kommenttia:

  1. Täytyy sun nyt kuvina ja videoina tehdä ofc ^u^ Ketkä sun hepoista myyt D":

    VastaaPoista
  2. Voisitko tehä videon missä näytät miten kiinnität kepparin harjan?
    P.s sulla on ihania keppareita!

    VastaaPoista