5/18/2014

Ihana kesäpäivä, eiku uimaan!

Tänään onkin tullut ratsasteltua keppareille oikein urakalla! Käytiin puolilta päivin oikein uittamassakin keppihevosia! ;)

Heti herättyäni sain päähänpiston, että teen kauppakeppareille sopivat suitset. Tuumasta toimeen, ja ihan kivathan niistä tuli! ;) Ne vieläpä mahtuu kaksille "erilaisille kaupankeppareille.
 Tuommooset. Sopivat siis tällääsille :D
Sitten kävin testaamassa näitä suitsia. Menin Wizjanilla, eli Vikillä (kuvassa) hetken aikaa. Hypättiin okseria, joka oli noin 45cm korkea. Vikki ponnisti vähänn kaukaa ja kerran osuikin puomiin, joka ei ihme kyllä pudonnut.
 Tyylikäs hyppymme Cx


Sitten menin Sepellä maastoilemaan tuonne lähimetsään.
 Voikukkasiahan siinä 8)

 Hybbyyh! Haha, oli niin pakko mennä tota polkua pitkin, jossa oli toi kaatunut pikkupuu esteenä.
 
 Enks mää ookki nätti?
 
 
Seuraavana lähdettiin pikkuveljen kanssa maastoon, minnä Creamyllä ja se Tsunamilla. Tehtiin semmonen tunnin maastolenkki, joka sujui erittäin rauhallisissa merkeissä, lukuunottamatta paluumatkaa, jolloin Creamy loikkasi jokaisen kuopan yli.
 Molempien tukka lentää. Pahoittelen, että olemme noin kaukana..


Maastoilun jälkeen menin hyppäämään Samballa. Hypättiin yhtä noin 40cm korkuista estettä. Menin myös lopussa ihan yleisasioita (pysähdyksiä, peruutuksia, voltteja ym.) ja tehtiin vähän temppujakin pojan kanssa. :D Ne suitset meni myös tällääselle kauppakepparille.

 


Sen jälkeen ratsastin Diegolla. Sillä kun ei ole vieläkään suitsia, niin menin sitten pelkällä riimulla ja narulla. Diego riehui, ryösti ja pukitteli kuten aina.
 Alastulo pukista. Hahaha, eikä minkä näköönen mä oon. XD

 Tukkahirmu- otus Rodrigo


Sitten Petra tuli meille ja mentiin heti hyppäämään tämän näköisillä heppasilla:

 Minä menin tällä, eli Hillarylla.

 Ja Petra meni tietysti Capulla. (Haha, ilme Cx)
 
 Yhyy, puomi putos. 8D
 
 
Seuraavana saimme mainion ajatuksen: Mennään uittamaan hevosia! No, siitäpä me lähdettiin sitten pyörillä Capun ja Jupin kanssa uimapaikalle. Sielä me sitte aluksi kahlailtiin heppasten kanssa, kunnes mä vein Jupin rantaan ja pulahdin uimaan! :D

 Mä säädin ton riimunnarun kanssa Cx

 Uimaan vaan!

 Rallitettiin  sitte uimisen jälkeen tuossa hiekalla.
Uittamisen jälkeen etittiin Capun riimu, joka löytyikin aikasta nopeasti. Loimea ei löytynyt, mutta kaipa se jostain tulee sitte vastaan, niin voin antaa en sitten Petralle, koska sillä on enää vähn maksamatta Capusta. :D


Riimunmetsästyksen jälkeen mentiin ratsastamaan Charliella ja Joylla. Petra meni Joylla, ja se hyppäsi esteitä kun minä väänsin kouluratsastusta musiikin tahtiin. :D Charlie meni aivan täydellisesti, kuten aina. Joy tosin kielsi aikasta montakin kertaa Petran virheen takia. ;) Ei menty kovinkaan kauaa, kymmenisen minuuttia vain.

 Pieni perhe. :3 Jupi pääsi samaan aitaukseen Tekiilan ja Lisko- varsan kanssa, tosin puuhun sidottuna. :D
 
 
Seuraava puolituntinnen tehtiin jotain jännää. Minä purin Royal Dancerin letit ja Petra laukkaili pitkin pihaa ensin Doraziolla ja sitten Leidillä. Cx


Petra on lähtenyt reilu tunti sitten ja mä oon nyt hetken koneella, jonka jälkeen kai pitäs tehä suitsia keppareille. Ainaski Rosebriar tarvis suitset, ja tietysti moni muukin!

Tuli kuvattua kisumirrejä, joten saatte joudutte nyt näkemään muutaman kuvan niistäkin. :D
 Hessumies :3

 Simba- rehvastelija

 Ja Täplä- mamma. :3
 
 
Ihan loppuun vielä video siitä, kun menin uimaan
Mä niin nauroin näille mun "vuorosanoille". XD
:
-Täs on sitä savee.
-Huii
-Mää täälä hyppelen
-Hihihi
-Se on niin hankalaa.
-Hyi en sukella, tänne liejuun.
-Okei
-Fphyrrrp
-Vilpoista.
Eihän siinä ekalla katsomiskerralla oikeastaan mitään hauskaa ollut, mutta nyt kun on katsonut sen muutaman kerran (äänien kanssa) niin alkaa aina naurattaan niin, että kissatki kattoo: onks toi menettäny järkensä? XD
 
 
Meillä muuten lämpömittari näyttää tällähetkellä +29.9 astetta ;) (varjossa, sillä auringossa se näyttää 38 astetta :D )

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus meilläkin oli +28°c varjossa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Meilläpäs oliki lämpimämpi. :p

   Poista
 2. Anonyymi5/26/2014

  Ootko koskaan tuntenu olevas liian vanha keppareille? Tietääkö sun kaverit et harrastat keppareita? Miten ne on suhtautunu? Oon ite myös 14v ja tunnen itseni vähän noloksi kun innostuin keppareista vasta nyt.. :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan tuntenut olevani liian vanha keppihevosille, eihän kukaan voi olla niille liian vanha! ;) Tietää, koska melki kaikki mun kaveritkin harrastaa keppihevosia. Mullaki tää suurin innostus lähti kans 14 vuotiaana. :D

   Poista