2/08/2014

Huomenna kisoihin

Huomenna tosiaan koittaa se suuri päivä, jota varten olen treenannut ahkerasti, nimittäin kouluratsastuskilpailut White Starlightilla. Olen ilmoittautunut Prix St Georges luokkaan, vaikka aiemmin meinasin, että menen johonkin helpompaan luokkaan, mutta tuli nyt ilmoittauduttua tuohon luokkaan. Niin, nehän kisat on kylämme järkkäämät, eli ihan oman kylän kisat.
Monta päivää treenaamista on takana, ja huomenna kaiken pitäisi olla valmista, ainakin me Pojun kanssa ollaan. Tietääkseni Pojun emä, SS Kerjäläistyttö kilpailee samassa luokassa meidän kanssa, joten päästään sitten mittelemään sen kanssa siitä, kumpi on parempi: emä vaiko varsa. :D Mulla ei oo vielä minkäänlaisia käsityksiä, että hävitäänkö koko kisa vai miten käy, mukana on kumminkin niin hyviä heppasia, mutta toivotaan, että ei nyt sentään ihan häittäis aivan koko kisaa. :D

Sitten muita touhuiluja:
 Sepe-ponin uudet suitset, jotka tein viikolla (joo, se ei ole Andalusialainen)

 Tänään valmistunut uusi poni, ja ihan outo kuva, korvaki ties miten xD  Ja sillä on karkki suussaan :D

 (Miksi toi korva aina on kuvissa noin... -_-)Käytiin toissapäivänä Pojun kanssa vähän maastoilemassa, meinas tulla siitäkin reissusta "kohtalokas" kun alkumatkasta nilkka nyrjähti sillei kivastin, mutta onneks se meni ohi nopeesti, ettei sitten tullut mitään pidempää, joten se ei sitte ainakaan häiritse kisoissa.Niistä kisoista tulee sitten postaus varmaan huomenna, sitten kun ehdin. Kuvia siihen ei varmaan hirveesti tuu, en varmaan nimittäin ehdi hirveesti niitä napsimaan, mutta huomiseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti