9/01/2024

Paljon poneja

Elokuun postauksen aika, joskin päivän myöhässä. 😂

1.
Ensimmäisessä erässä valmistui tällainen punaruskea pikkuponi, jolle tein tähtipiirron ja beigen/vaaleanruskean harjan. Silmät ja sieraimet tein tekonahasta. Tämä myytiin lähes välittömästi kun laitoin sen myyntiin. Lisäksi todella moni on kyselyt lisää tästä kankaasta tehtyjä heppoja, etenkin pikkuponeja, joten niitä on takuulla tulossa lisää jo lähiaikoina.


2.
Toisena on myöskin myytävä, tällä kertaa miniponi tummanruskeasta karvakankaasta. Merkin tein alkamaan turvasta, se ei ylety ihan otsalle asti. Harja on lyhyehkö tummanruskea. Myös tällä on tekonahkasilmät ja -sieraimet. Tämäkin myytiin heti kun laitoin sen myyntiin. 😆


3.
Seuraavaksi kuun ensimmäinen tilari, beigestä karvakankaasta. Ei ole epäilystäkään siitä, mikä on tämän hetken hittikangas - jälleen kerran (karvakangas). Merkkinä tällä on kapea piirto, ja harja on villanvalkoinen, noin 10 cm pituinen. Yksityiskohtana on ruskeapohjaiset silmät.
Mukana tilattiin mustat hannoverilaiset suitset nylonohjilla ja punaisella timanttiketjulla. Niistä kuva alla.


4.
Viimeinen ensimmäisessä erässä valmistunut heppa on myöskin tilari, miniponi. Kankaana jälleen karvakangas suositussa punaruskea -värissä. Harjana vaaleanruskea mohair ja merkkinä epäsäännöllinen läsi.
Mukana tilattiin mustat englantilaiset suitset vaaleansinisillä tuteilla ja grippiohjilla. Otsapantaan tuli kolme riviä timanttiketjua, uloimmiksi vaaleansininen ja keskiriviin sininen.


5.
Kolmas myyntikeppari, jonka sain elokuussa valmiiksi on harmaa vuonisminiponi karvakankaasta. Harjaksi tein tummanharmaa-valkoisen paksun mohair -pystyharjan. Silmät on ruskeapohjaiset ja tehty tekonahasta.


6.
Seuraavana on tilausminiponi tummanruskeasta karvakankaasta. Ja kyllä, tämä on hyvin samanlainen kuin jo aiemmin tässä kuussa tehty myyntiponi. Kyseinen poni ehti juuri mennä kaupaksi Etsyssä kun sain viestin toiselta kiinnostuneelta ostajalta. Niinpä sovittiin, että teen hänelle vastaavan tilauksesta.
Harja on samaa tummanruskeaa lankaa ja merkki samankaltainen. Lisäksi silmät ja sieraimet on tekonahasta. Mukaan tilattiin tummansiniset turparemmittömät suitset.


7.
Viimeinen keppari, joka  ehti valmiiksi asti on jälleen kerran punaruskeasta karvakankaasta, tällä kertaa pikkuponikokoinen. Tuttuun tapaan harja on vaaleanruskeaa mohairia ja merkkinä epäsäännöllinen läsi. Ei todella jää epäselväksi, mikä on tällä hetkellä kaikkein suosituin kangas. 😂
Tällä menee mukana vielä useampi varuste, mutta ne eivät ehtineet valmiiksi tämän postauksen julkaisuun mennessä.



Mikä oli näistä valmistuneista hepoista suosikkisi? Minulle jäi erityisesti mieleen tuo ensimmäinen punaruskea pikkuponi.