7/27/2024

Heinäkuun hevosia

Hyvää Heinäkuuta jokaiselle.

Tässä kuussa on ollut hieman rauhallisempaa kuin viime kuussa, en nimittäin saanut Etsy -tilauksia aivan joka päivä. Mutta kuitenkin paljon on taas saanut tehdä ja lähettää erilaisia varusteita. Niiden lisäksi olen tietysti ehtinyt tekemään muutamia uusia hevosia, sekä myös kunnostamaan pari.

Seuraavaksi Heinäkuun aikana valmistamani hevoset:

1.
Aloitetaan tällä tilauspikkuponilla. Kankaana on vaaleanruskea pitkänukkainen velboa ja harjana ruskea villalanka, 7 cm pituisena. Merkki on tähti ja yksityiskohdaksi tuli ruskeat värilliset silmät.


2.
Toisena esitellään Heinäkuun ensimmäinen myyntikeppari. Kuten näkyy, tämä on seepra, miniponikoossa. Kangas on seepraraitaista mikrovelboaa ja harja on kaksivärinen pystyharja. En olekaan seeproja tehnyt pariin vuoteen, joten toivotaan että tälle löytyy vielä kiinnostunut ostaja. Tuntuu että ennen seeprakepparit oli paljon suositumpia, nykyään niitä näkee tosi harvoin.


3.
Seuraavana on myöskin tilaushevonen, miniponikokoinen. Kankaana mustavalkolaikukas mikrovelboa, harja on noin 20 cm pituinen valkoinen. Tälle tilattiin mukaan simppelit nylonenkut ja lisäksi mukana meni kangasta ja kaava. 
Usein multa kysytään voiko samalla kun tilaa tilarin myös ostaa esim. materiaaleja. Vastaus on, että tottakai voi! Lisäksi ne tulevat kätevästi samassa paketissa samoilla postikuluilla kuin tilaushevonen. 😊


4.
Neljäntenä on vielä miniponitilari, tällä kertaa vaaleanruskeasta karvakankaasta. Merkki on mallikuvan mukainen läsi ja harja vaaleanruskeaa mohairia 15 cm pituisena. 
Karvakangas on jo kauan ollut suosituin kangas tilareihin ja suosio senkun jatkuu. Ja ymmärtäähän sen, ovathan nämä karvahepat ihan ylisöpöjä. 💘


5.
Tässä kuussa ehdin tehdä myös kaksi kunnostusprojektia, jotka jäivät viime kuussa kokonaan väliin.
Ensimmäisenä on tämä jo kauemmin kaapissa odottanut musta fleechevonen todella paksulla kaksisävyisellä harjalla. Merkkinä on tähti ja yksityiskohtina siniset massasilmät ja upotetut sieraimet.
Kuten aina, nämä kunnostushepat tulee myyntiin halvemmilla hinnoilla.
Tämän hevosen kunnostus alkoi pienentämällä alaleukaa, sillä se oli ihan liian paksu. Sitten ohensin harjaa ja otin sieltä paljon harmaata pois. Seuraavaksi irrotin korvat ja kiinnitin ne uudelleen, irrotin silmät ja muotoilin niitä vähän paremmiksi ennen uudelleen kiinnitystä. Viimeisenä vielä muokkasin upotettuja sieraimia pienemmiksi.

Halutessaan tämän hepan mukana saa ilmaiseksi kuvan yksinkertaisen naruriimun.

Unohdin ottaa tästä hepasta kunnon kuvan ennenkuin kunnostin sen, mutta sain sentään tälläisen, joskin hieman huonon screenshotin videolta. Kuten voitte kuvasta hahmottaa, alaleuka oli jopa paksumpi kuin yläleuka, silmät olivat ylösalaisin ja harjassa oli paljon harmaata, joka ei ehkä niin hyvin sopinut tälle. Lisäksi korvat olivat lähes keskipalassa kiinni, joten heppa näytti edestäpäin ns. jänikseltä.

6.
Viimeinen heppa joka ehti täysin valmiiksi tämän kuun aikana on toinen kunnostusprojekti. Tällä kertaa harmaasta fleecestä valkoisella turvalla ja mustalla harjalla.
Tämä kaveri pääsi ihan ensimmäisenä pesulle ja puhdistukseen, sillä se oli todella likainen. Pesun jälkeen irrotin korvat ja muotoilin niitä paremmiksi ennen uudelleen kiinnitystä. Sitten paksunsin harjaa ja jatkoin sitä pidemmälle ala- ja yläkaulaan. Lopuksi tein vielä uudet silmät ja sieraimet. 
Monen myyntihepan kohdalla kysyn Instagramissa seuraajien mielipidettä halutaanko hevoselle esim. väritystä tai tummennoksia. Lähes aina vastaus on ei. Nykyään tosi monella kepparila on tummennokset, mutta yleensä jos tilaaja saa valita, hän haluaa hepan ilman tummennoksia. Mitäs mieltä te olette, tykkäättekö tummennoksista vai ei?


Tässä lähtökohta tälle ponille. Muutokset oli aika pieniä ja lähinnä vain parantelin heppaa, sen suurempaa korjattavaa kuten reikiä ei tällä kertaa ollut - kummassakaan kunnostusprojektissa.

Laitetaan nyt vielä parit kuvat uusista varusteista. Tavalliseen tapaan virkattuja korvahuppuja on mennyt paljon, joskaan ne ei ole enää niin kova hittituote kuin huhti-kesäkuussa. Myös paljon muita varusteita, kuten suitsia ja riimuja on tullut tehtyä.

Vielä kuun lopussa tein erän pyöröpunottuja ohjia eri väreissä myyntiin. Tein siitä myös Short -videon YouTubeen.

Mikä näistä keppareista oli lempparisi?

Mukavaa loppu kesälomaa teille joilla sellainen on. 💗

2 kommenttia:

  1. Kht Metsäniitty9/05/2024

    Tykkään tosta beigestä karvaponista🫶🏻

    VastaaPoista