10/25/2021

Lokakuu

Hei!
Mitenkäs teidän lokakuu sujui? Mun lokakuu sujui aika pitkälti sairastellessa, mutta sain kuitenkin kolme heppaa tehtyä valmiiksi ja edistettyä koulujuttuja jonkn verran. Ai niin, uusin myös kaavat, eli tein uuden, 2022 mallin normaalikokoisen kaavan, ja uusin myös sekä varsa-, että miniponikaavat. Kahdessa jälkimmäisessä on vielä pientä hiomista, mutta 2022 malli on jo saatavilla tilausvalikoimassa.
Siirrytäänpä sitten esittelemään valmistuneet kepparit:

1.
Tämän kuun ainut tilari. Ruskeasta karvakankaasta tehty hevonen läsillä. Harja on valkoista mohairia ja silmät on väriltään siniset. 
Varusteiksi tilattiin vaaleansininen loimi, ja mustat enkut avaimenperäkuolaimella, aidoilla soljilla ja turkooseilla strasseilla.
Tämä hevonen on tosiaan tehty uudella kaavalla, ja tämä 2022 malli on jo saatavilla tilausvalikoimassa.


2.
Kuten kerroin, uusin tässä kuussa myös varsa- ja miniponikaavat. Niihin tarvitsee vielä tehdä pientä hienosäätöä muun muassa pään asentoon liittyen. Niin joo, vanhat miniponi- ja varsakaavat on nyt myynnissä.
Tämä kuvan myytävä pikkuponi on tehty uudella varsakaavalla. Se on vaaleanruskeasta erikoiskankaasta, jonka muuten myin pois kankaan vaikean käsiteltävyyden taki. Merkkinä ponilla on alahuuleen asti ylettyvä läsi ja harja on vaaleanruskeaa villalankaa.


3.
Niin tämä miniponi, kuin myös kangas, josta tämä on tehty, ovat myynnissä. Tälle miniponille tein merkiksi badgerfacen ja harjan tummanruskeasta Teddystä. 
Ja voin vihdoin todeta, että kaikkien näiden vuosien jälkeen sain kulutettua viimeisenkin Teddylangan pois varastostani! :D Haluan jatkossa keskittyä ainoastaan mohair- ja villalankoihin, joten kulutin kaikki muut langat loppuun tässä parin vuoden aikana. Samaten kankaissa haluan keskittyä velboaan, fleeceen, karvakankaaseen sekä yhden tyyppiseen, hyvälaatuiseen erikoiskankaaseen, joten siksi pyrin myymään muut pois.


Mikä näistä kolmesta hepasta oli suosikkisi?

Hyvää alkavaa marraskuuta jo näin etukäteen! <3

9 kommenttia:

  1. Oikeastaan kaikki kolme heppaa oli lemppareitani.

    VastaaPoista
  2. Suosikkini oli ensimmäinen heppa! Tosi nätti kaava ja söpöjä oli nuo ponitkin!

    VastaaPoista
  3. Mun kaveri osti noista yhden

    VastaaPoista
  4. Anonyymi11/20/2021

    Mun lemppari on 1 😍

    VastaaPoista
  5. Milloin seuraava postaus on tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen sen varmaan ensi viikolla tai sitä seuraavalla. Nyt on sen verran kiirettä joulutilareiden kanssa että pakko tehdä tilarit ensin valmiiksi. :D

      Poista
  6. Mistä sait punaruskeaa karvakangasta? Itse en löydä mistään sen tyylistä kangasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kankaita.com, keväällä samaa kangasta olis myös Helsingin Hobby Pointissa. :)

      Poista
  7. keppari harrastaja2/05/2022

    toi ensimmäinen oli kivoin

    VastaaPoista