12/28/2020

Joulukuun hevoset

Viimeistä kertaa tänä vuonna valmistuneet hepat esittelyyn! :) Teen myös yhteenvedon kaikista vuoden 2020 aikana valmistuneista hevosista, se tulee tässä lähipäivinä.

1.
Joululahjatilaus ruskeasta karvakankaasta. Harja tilaajan toiveen mukaisesti ruskeasta Teddystä. Tällä on vihreät värilliset silmät ja merkki on tehty mallikuvan pohjalta.
 

2.
Myyntiponi ruskeasta karvakankaasta. Kyseinen kangas on nyt ainakin toistaiseksi loppunut omasta varastostani, mutta keväällä olisi tarkoitus hankkia sitä lisää sitten kun saan rahatilanteen sellaiseksi, että voin tehdä varastojen täydennystä. :D 
Tälle ponile tein vasempaan suupieleen ulottuvan läsin ja valkean harjan.


3.
Pilkullisesta mikrovelboasta valmistettu myyntihevonen. Mustalla harjalla.
Tähän yksilöön koitin uutta, 2021 vuoden kaavaa. Kaavassa on vielä kehitettävää ja mulla onkin nyt työn alla seuraava myyntihevonen tämän kaavan parannellulla versiolla. Tarkoitus olisi tammikuun aikana saada tuo uusi kaava tilausvalikoimaan. Samaten lähden tammikuulla testaamaan myös yhtä vanhaa, vuoden 2017 kaavaa. Koitan hyvikseni, millainen hevonen siitä tulee, mutta en usko että kaava päätyy tilausvalikoimaan.


Mikä näistä kolmesta hevosestasi oli suosikkisi?
Seuraavan kerran tilaripostausta saadaankin sitten vasta ensi vuonna! :)

3 kommenttia:

  1. Anonyymi12/30/2020

    Jee! Postaus! Tuo ruskea karvaponi on niin söpö. Se on lempparini. T: Hessu

    VastaaPoista
  2. Anonyymi1/05/2021

    1. On ihanin

    VastaaPoista
  3. Anonyymi1/06/2021

    1. Ihana ruskea heppa se on lempparini❤️🐎

    VastaaPoista