12/26/2019

Joululahjoja

Poikkeuksellisesti kaikki tässä postauksessa esiteltävät hevoset kuuluivat saamaan tilaukseen. Kyseessä oli iso joululahjatilaus, joka sisälsi kaksi normaalikokoista hevosta, kaksi varsaa ja läjän myynti- sekä tilausvarusteita.

1.
Kirjava varsa mikrovelboasta. 20 cm pituinen musta Teddy -harja ja herasilmät. 
Tämän tilauksen myötä myös tämä kangas loppui, joten se on poistunut tilausvalikoimasta. Yritän kuitenkin pitää silmäni auki, mikäli vastaan tulisi vastaavia laikukkaita mikrovelbo'oita, sillä ne ovat olleet suht suosittuja tilarien parissa. :)


2.
Musta velboahevonen, jonka mallina oli Jokeri. Eli harjassa vihreitä raitoja ja silmien tausta vihreä. Lisäksi tällä on niskasiili.


3.
Ruskeasta erikoiskankaasta valmistettu hevonen. Tälle tuli piirto, herasilmät ja pitkä Huurre -harja. Lisäksi kuvassa näkyvät mustat turparemmittömät ja pinkki korvahuppu.
Myös tämä erikoiskangas poistui tilausvalikoimasta tämän hevosen myötä.


4.
Tummanruskeasta pehmeästä kankaasta tehty varsa läsillä ja ruskeapohjaisilla silmillä. Harja tummanruskeaa 7 veljestä -lankaa. Mukana meni vaaleanvioletti riimu ja loimi.


Kommentoi alle suosikkisi näistä neljästä! :)
Seuraavat hevoset otin työn alle jo joulukuulla, mutta kuuluvat kuitenkin tammikuun tilauksiin, joten esittelen ne myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi1/05/2020

    Eka ja vika♡♡ Mut kyllä vika heppa taitaa viedä voiton

    VastaaPoista