9/11/2018

CH. Super Soaker

Saanen esitellä Kht Chiaron uuden asukkaan:


Tallin uusi orivahvistus on tällä kertaa Kht Duranin taiteilema, omakasvattamani kanadalainen ratsuponi. Nimeltään poni on CH. Super Soaker, kutsumanimeä en ole vielä päättänyt, mutta mielessä on pyörinyt Soaker ja Superior. Olisiko teillä ehdottaa osuvia kutsumanimiä?



CH. Super Soaker on tosiaan itse kasvattamani ratsuponi, kuten aiemmin mainitsin. Sen emä on CH. Panamena, eli mun Nadia ja isä CH. Shiba Inu, tallissa hiljattain asunut, sittemmin myyty ori. Syntynyt 9.4.2017, mutta ikäännytetty noin kolmivuotiaaksi, jotta sillä voi ratsastaa. Peruskoulutus tehty, joskin nuoren ikänsä takia vielä hieman arvaamaton.

Mulla ei ole vielä juuri mitään kerrottavaa ponista, mutta olen sentään testiratsastanut sen. Testiratsastus tapahtui yöllä Kalajärvellä Kht Laurentin ja Kht Alightin kanssa. :D Sen ainakin tiedän, että Super Soaker juoksee kovaa ja rakastaa laukkaamista. Käytiin maastossa ja kasteltiin vähän jalkoja. Virtaa orilta ainakin löytyy, niin ja persoonallisuutta!


Ensimmäisessä kuvassa "Soakerilla" on päällään emänsä Nadian suitset, sillä en ole vielä tehnyt sille omia varusteita. Mitä olette mieltä, minkä väriset varusteet teen tälle? Entä mihin lajiin keskittyisin sen kanssa?

Tälläinen veikeän näköinen tapaus tällä kertaa, miten on, tykkäättekö tallin uudesta orivahvistuksesta?

Anteeksi muuten kun ei ole tullut postausta pitkään aikaan, julkaisen luultavasti seuraavaksi pitkän kuulumispostauksen. :)

10 kommenttia:

  1. Anonyymi9/11/2018

    minkä värisiä varusteita sulla ei oo vielä millekkään hepalle ja joka sopisi tuolle heposelle? :D PS on muutwn tooooooooooosi söpö ori!! :) -KHT Otava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tumman- ja vaaleansininen, keltainen, pinkki ja hopea löytyy varusteväreinä :)
      Joku ehdotti vaaleanvihreää, joten joku vihreän sävy oisi olla ihan kiva. :D
      Kiitos! <3

      Poista
  2. Tosi ihana! Rakastuin! 🤗❤️😻 Kiva vähän erikoisempi merkki ja ihanat kuvat! Tälle vois tehä vaikka mustat suitset( vaikka meksarit) ja varusteväri vois olla semmone ihana vaalea vihreä💚tai pastellinsävyinen vaaleansininen 💙 ja ehdottomasti kenttähepo! Kutsumanimi vois olla vaikkapa Sora(😵 hieno nimi, tiiän) Noi Soaker ja Superior on kans tosi hyviä. (Parempia ku Sora XD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksista ja kehuista <3 Vaaleanvihreä voisi olla kiva :3

      Poista
  3. Kht Flame9/14/2018

    Ihana! Kutsumanimi voisi olla ihan vaan Super, ja painotus joku laukkaratsu🏇

    VastaaPoista
  4. Anonyymi9/15/2018

    Miten olisi Soak?
    p.s Sulla on ihana talli💕

    VastaaPoista
  5. Anonyymi9/16/2018

    Aivan ihana heppanen <3 kutsumanimeksi Soki tai Saku?

    VastaaPoista
  6. Anonyymi9/18/2018

    Kutsumanimeksi ehkä Supi tai Sakke? Muuten mun tallissa asustelee ranskanratsuponiori, Monni. Ajattelin, että oisko mahollista jos saisin Jupin sille isukiksi?
    - kht Sanan Jalka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksista☺️
      Jupi ei valitettavasti ole tarjolla "ulkopuolisten" hevosille.

      Poista