4/24/2016

Kesän tavoitteet

1. Käy Helsingissä
Perheen kanssa olisi tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa Helsinkiin ja myös yöpyä sielä. Keppihevosta en ota mukaan, mutta shoppailukierroksen teen toki niin, että kattelen, joskos löytyisi jotain keppareihin hyödynnettävää. :D Ehdottakaas kauppoja, joista löytyy kankaita, tai no ihan mitä vaan, mitä voi hyödyntää keppihevosiin tai varusteisiin! :)

2. Pyöräretki keskellä yötä
Toissavuonna tuli montakin kertaa oltua pyörällä liikkeellä keskellä yötä Hileen kanssa, mutta viime kesänä en ehtinyt kertaakaan. :( Nyt aion mennä sitten senkin edestä xD Kaverin otan kyllä mukaan, tai ainakin pikkuveljen. Kylällä tutkittais paikkoja ja vähän varmaan Ilmajoen keskustassa ja sen lähiympäristössä sitten.


3. Uimaan yöllä
Keppari mukaan, joten uin kepparinkin kanssa :D

4. Vähintään yksi yö Kalajärvellä
Viime vuonna oltiinkohan me kerran Kalajärvellä, yleensä ku ollaan oltu sielä 5-10 kertaa kesässä. Cx Nyt siis vähintään yksi yö sielä, uintia ja ainakin tilauskeppareita mukaan. Ja jos meen toisenkin kerran, otan ehkä jonkun kaverinkin mukaan. :)


5. Valvo koko yö
Tuohon yöhön tulee varmaankin sisältymään keppareilla ratsastamista xP 

6. Nuku vähintään yksi yö ulkona
Ihan taivasalla, riippumatossa varmaankin. :)


7. Tee joku lyhytelokuva tai muu kiva video.
Kuvattiin tässä kaverin kanssa noin vuosi tai pari sitten yksi lyhytelokuva, joka ei edennyt siitä editointiin ja klipit jäivät sitten pyörimään kansioihin. Sitä en varmaan koskaan tuu teemään loppuun :´D

8. Tee pitkä retki keppihevosella.
Auringonottoa, uimista, kahlailua, maastoilua yms. yhdessä kivassa paikassa 8D Eväät (+vaahtokarkkeja) mukaan. Yksin tai jonkun kanssa. Kuvamateriaalia hyvin todennäköisesti sitten tulee :)


9. Ratsasta keppihevosella mumman ja paapan kesämökille ja vietä sielä aikaa

10. Suunnittele/tee uusi Kür

11. Pidä hauskaa!
Neljä leiriä ja yhdessäoloa kavereiden ja perheen kanssa.

Onkos teidän kesälle samoja suunnitelmia? Aiotteko tehdä jotain erityistä?

3 kommenttia:

 1. 3, 5, 6, 7, 11 samoja. Cx Ja tietenkin tahtoo viettää paljon aikaa Katatun kanssa. :333

  VastaaPoista
 2. Pyöräretki keskellä yötä kuuluu munkin suunnitelmiin, viime kesänä tein niin usein! Muita suunnitelmia mulla on mm. tosi aikainen aamumaasto (eli joskus viiden aikaan) ja koko yön valvominen. Mullakin on oikeastaan tulossa tälläinen postaus, mutta julkaisen sen lähempänä kesää :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/28/2016

  Hyviä kesä suunnitelmia sinulla!:) ja suosittelen käymään Helsingissä eurokankaissa. Itse löysin sieltä ainakin jotain velboaa. Ja jos Helsingissä on Sinelli nimisiä askartelu kauppoja niin siellä kannattaa EHDOTTOMASTI jokaisen keppihevosten varusteita tekevän ihmisen piipahtaa! En tiedä onko Helsingissä niitä, mutta Tampereelta Sinellistä löysin tosi paljon erilaisia nauhoja,solkia,lukkoja ja avainrenkaita sieltä! SUOSITTELEN!:)

  VastaaPoista