3/05/2015

Hevoseni: Poju

Poju on ori, Andalusialainen (PRE) rodultaan. Väri on kimo, kuten varmaan kuvista saatoitte huomata :D Poju on ensimmäinen täysin itsetekemäni hieno kolmipalainen, tein sen alkukeväästä 2014. Harja on avattua villalankaa, jos joku sitä sattui ihmettelemään. :D

Erittäin helppo käsitellä, kiltti kaikille, tyynen rauhallinen, mutta myös riittävän energinen ja orimainen kuuluvat Pojun yleisiin luonteenpiirteisiin. Tokihan Pojullakin, kuten varmaan kaikilla hevosilla on niitä huonoja päiviä.. silloin Poju osaa olla hieman jääräpäinen, eikä toimi ratsastettaessa läheskään yhtä hyvin kuin normaalisti..

Poju on lähinnä kouluratsastushevonen ja sen taso onkin GP. Ori loistaa kouluratsastuksessa ja suorittaa haastavimmatkin tehtävät hyvin. Esteitäkin Pojulla on hieman hypätty, 30cm rataa ja 50cm yksittäisestettä.

Poju tykkää myös maastoilusta, ja välillä jos mukana on muita ratsukoita, niin Poju saattaa villiintyä muiden mukana, villiten muita yhä enemmän. Onneksi ori on kuitenkin helppo saada hallintaan. Maastossa Poju on energisempi ja saattaa välillä laukkaan lähtiessä lähteä liiankin lujaa, joten on hyvä, jos jossain vaiheessa vain mennään täysillä. :D

Pojulla on tammavarsa "tyttöystävänsä", jo tallilta lähteneen Josefiinan kanssa. Varsan nimi on CH. A La Princess, mutta se ei asu Kht Chiarossa.

Olemme kisanneet Pojun kanssa vain yksissä kisoissa viimekeväänä. Osallistuimme Prix St Georges- luokkaan kouluratsastuksessa. Sijoituimme ensimmäiselle sijalle ja saimme palkinnoksi ruusukkeen ja loimen. Olisi tarkoituksena käydä vielä muissakin kisoissa Pojun kanssa.. no, katsoo nyt jos tänä vuonna vihdoin mentäisiin kisoihin. :)

Poju oli aika kauan huonolla täytöllä, mutta syksyllä täytin sen vihdoinkin paremmin ja kiinnitin korvatkin nätimmin. Pidän orin ilmeestä nyt entistä enemmän! :)

Pojusta on tämän vuoden aikana tullut todella tärkeä, enkä tule myymään sitä vielä pitkään aikaan! :D

13 kommenttia:

 1. Uiih! ^-^ Ihanan näköinen!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi kun Poju on sulonen:3

  VastaaPoista
 3. Iiihana poju :3 onko muuten lhkhs sivut vielä toiminnassa? Lähetin hakemuksen about viikko sitten eikä sitä ole vielä kai huomattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :3 Ja on ne toiminnassa, on vaan ollu niin kiirettä, etten oo ehtiny käydä sielä xD Tänään meen sit varmaanki hyväksymään :D

   Poista
 4. Anonyymi3/09/2015

  asutko Hileen naapurissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En asu xD Asutaan ihan eri paikkakunnilla Cx

   Poista
 5. Aijaa xdd oon aina luullu et ootte naapureita O.O mistä sitte tunnet hileen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Cx No netin kautta tutustuttiin ku ostin siltä hevosen. Asutaan kuitenki kohtalaasen läheisillä paikkakunnillaki Cx

   Poista
 6. Ja sori tuli toi edellinen nimettömänä

  VastaaPoista
 7. Anonyymi3/11/2015

  Ihana heppa! Voisiks seurata mua instagramissa ja kattoa mun tallin blogia (löytyy instasta)
  mun nimi on kht_yksityistalli_coraliew

  VastaaPoista