4/23/2014

Projektit

 Pitäisi aloittaa tekemään Totilaalle tuosta tummanvihreästä huovasta loimea ja Jupille vihdoinkin sitä näyttelyriimua tuosta pitsinauhasta ja vaaleansinisistä helmistä. Äiti vihdoinki eilen haki noi tavarat :D (toi pitsinauha on khyl ostettu ennemmin. ;) )

 Sitten keskeneräisiä poneja. Tummanruskea on ommeltu kasaan ja täytetty, vaaleanruskealle pitää vielä ommella silmät kiinni ja laittaa keppi, musta poni on vasta ompeluvaiheessa. Joo, sillä on harja "jo nyt", koska se on uusi versio yhdestä vanhasta ponista niin en viittis tehä harjaa nääs uudestaan, onpa siinä jo valmiina. ;)

 Täysin alkuvaiheessa oleva harmaa poni, josta on vain toinen sivupala ja keskipala leikattuna..

Saa nähdä koska nää mun projektini edistyy... Musta ompelulanka on hukassa, joten ei voi noita silmiäkään ommella tolle vaalealle hebbaselle, jossei sitte ruskeella langalla. :D

 Kukas näistä ei ole ennen ollut kuvioissa? ;)
  
 Tietysti tämä pikkuinen ponimus :3 VE. The Night of the Comet piti tulla ylläpitoon, mutta ostinkin sen heti. :) Rotu tällä neitosella on Welsh B. Comet asusteli ennen Kht Naturassa, mutta pääsi sitten tänne, kun Hileen innostus siihen lopahti.

10 kommenttia:

 1. Comet </3 :3 Kestä musta poni on uusi versio? ;)

  -Hile Cx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Se olla uusi versio Petran Karkki-ponista XD (älkää kertoko, että "raatelin" sen kokonaan cx)

   Poista
  2. kht friends2/11/2016

   Ihkuja👍

   Poista
 2. Teet kyllä tosi nättejä hevosia!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja oot tosi taitava tekee keppareita! :)

  VastaaPoista